Search Site

Vragen? Bel ons:

010 - 760 32 57

Over ons

IVA Relatiegeschenken is jouw partner op het gebied van originele relatiegeschenken en gadgets. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan promotionele producten, premiums en kerstpakketten, maar ook voor bedrukt textiel (denk aan kleding en handdoeken) en gepersonaliseerde elektronica kan je bij ons terecht.

In onze webshop bestel je snel en gemakkelijk jouw bedrukte of onbedrukte relatiegeschenken. Kan je het gewenste geschenk niet vinden? Of lukt het niet om een juiste keuze te maken? Neem dan contact met ons op, dan maken wij op basis van jouw wensen graag een passend voorstel.

Heb je vragen of wil je graag een voorstel op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 – 760 32 57 of mail naar info@ivarelatiegeschenken.nl.

Heeft het spoed? Neem direct contact met ons op via 010 - 760 32 57.

IVA Relatiegeschenken is onderdeel van IVA Groep uit Rotterdam. IVA Groep bestaat uit vier op het eigen vakgebied gespecialiseerde bedrijven, dat zijn IVA Print & Sign, IVA Office, IVA Duurzaam en IVA Communicatie.

Bij IVA Print & Sign kunt u alles laten drukken en printen. Van visitekaartje tot en met de belettering van uw wagenpark en van het maken van banners tot de bouw en inrichting van beursstands.

IVA Office is al, sinds 1985, jaren toonaangevend op het gebied van kantoormachines en -meubilair. U treft hier uw partner voor kantoorinrichting aan en is leverancier van een breed assortiment A-merk kantoormeubilair. Met het ‘UP’ programma treft u hier ook de collectie ergonomisch verantwoord meubilair aan onder het motto: Gezond op kantoor. Fit naar huis!

IVA Duurzaam is uw partner voor het creëren van een duurzame werkomgeving. Met de unieke oplossingen op het gebied van verlichting, verwarming en zonnepanelen bent u niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart u geld en creëert u de ideale werkomgeving.

IVA Communicatie is uw sparringpartner voor strategie en positionering maar ontwerpt ook uw folder of maakt zich sterk voor een hedendaags designs en bouw van uw website.

IVA Groep
Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam
Nederland

Telefoonnummer: 010 – 433 14 00
Website: www.ivarelatiegeschenken.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleaseivarelatiegeschenken.nl

KvK nummer: 29034779

BTW nummer: NL0076.26.460B01

Bank informatie

Rekeninghouder: IVA Groep BV
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL23 RABO 0312 9464 73

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Bel ons op werkdagen : 010 – 433 14 00
Stuur een e-mail : infonospamplease@nospampleaseivarelatiegeschenken.nl

Contact

Contactgegevens

* Verplichte velden

Back to top